canlı yayın
rock
easy
karışık kaset
hit
40 haramiler

Son 5 şarkı:

İstek: canlı yayın

Gönder
İstek şarkınız başarıyla gönderildi
Lütfen adınızı girin

James Arthur - YOU

2012 X-Factor şampiyonu Impossible şarkısıyla hayatımıza girmişti. James Arthur, daha önce yayınladığı başarılı teklileri ve yeni şarkılarıyla hazırladığı üçüncü stüdyo albümü YOU ile dijital platformlara hızlı bir giriş yaptı.



Albümdeki 17 şarkıda da imzası olan James Arthur, ortalığı kasıp kavuran ve aralıklarla çıkardığı Naked, Empty Space, Falling Like the Stars, Treehouse, Finally Feel Good, You ve son olarak da Quite Miss Home teklilerinden sonra 18 Ekim 2019'da YOU adlı albümünü Columbia etiketiyle piyasaya sürdü. Arthur’a albümün üretiminde DaviDior, Digital Farm Animals ve Mark Crew gibi isimler yardım ederken şarkılarda Ty Dolla Sign,Travis Barker, Shotty Horroh ve Taking Back Sunday’in solisti Adam Lazarrah gibi ünlü isimler eşlik etti.

Albümdeki şarkıların rahatlatıcı gitar soloları ve zaman zaman R&B’ye kaçan ritimleri dışında şarkı sözleri de çok çarpıcı. Arthur röportajlarında diğer iki albümünün içgözlemsel ve otobiyografik olduğunu söyleyip bu albümü başkalarının hikayesinden esinlenerek hazırladığını ve insanların şarkılara dahil olmasını istediğini dile getirdi. Yani bu albüm tamamen seninle alakalı. Albümün bizi karşılayan şarkısı You’da bize tam bunu söylüyor: '' I knew there always was nothing wrong with being you. ''

Albümün teklilerinden Empty Space , doğru aşkı bulmak için ne kadar uğraşsa da sadece onun bu yeri doldurabileceğinden bahsederken, Falling Like the Stars , James Arthur’un her koşulda korkmadan aşkını sahipleneceğinden bahsediyor. Video klibinde Prens Harry'nin eski sevgilisinin oynamasıyla dikkat çeken Naked ise bize ilişkiye tamamen kendini vermeye hazır birini anlatıyor.

Genellikle şarkılarında duyduğu aşkı şiddetli ve üzüntülü biçimlerde dile getiren James Arthur, bu albümünde partnerine aşkını ilan ederken ona cesaret verici cümleler de kuruyor. Albümde Arthur’un en sevdiği şarkı ise Unconditionally . Çünkü bu şarkıda ona eşlik eden sanatçı, Arthur’un hayran olduğu bir isim, Adam Lazarra. Şarkı, hüzünlü olsa da Lazarra ve Arthur’un seslerinin birbirine uyumuyla dinleyenlerde şarkıyı koşulsuz sevme hissi uyandırıyor. Albümün şarkılarının sözlerine kulak verecek olursak, şarkılar Arthur’un partnerlerine olan kızgınlığıyla başlarken sorunları düzeltmek için sevgisini ortaya koymasıyla sonlanıyor.

Albümün sonbaharda çıkmış olması, Arhur’un karakteristik sesi ve hüzünlü şarkıları harmanlanıp dinleyenlere inişli çıkışlı anlar yaşatabilir. Fakat şarkı sözlerine dikkat edilirse, Arthur’un mesajları hayat dersleriyle ve olgunlaşmakla dolu. Arthur, artık 30’larına girmiş olgun bir adam olarak kimsenin düşüncelerini eskisi kadar umursamadan bu albümü çıkardığını söylüyor. Albüme bakılacak olursa, Arthur en doğrusunu yapmış gibi görünüyor.